Broederschap

Ontstaan

Diepgang

Symboliek

Inwijding

Vrouwen

Actueel

Aspecten

Wist u dat

Home

bij ons te koop!

Actueel

Werkgroep Assen

De werkgroep van Vrijmetselarij voor Vrouwen in Assen bestaat inmiddels uit acht leden, deze zomer zullen het er tien zijn. De werkgroep komt twee keer per maand bij elkaar in Assen en de meeste leden bezoeken ook bijeenkomsten in Gouda. Voorlichtingsbijeenkomsten geven de verwachting dat er steeds weer nieuwe vrouwen aan de deur zullen kloppen. In 2019 zal de groep 'Noorderlingen'dan ook verder groeien.

Informatie is te krijgen via wg.Assen@vmvnl.nl

Goudse zaken

Lezing over Hendrik van Assendelft (1875-1928), Remonstrants predikant, kunstverzamelaar en actief vrijmetselaar in Gouda. Hij was bevriend met Mondriaan en kende ook Kandinsky. Door Loet van Vleumingen. Na afloop gelegenheid het logegebouw te bekijken en informatie te krijgen over vrijmetselarij voor mannen en/of voor vrouwen.

Wanneer en waar: 28 mei, vanaf 19.30 uur; logegebouw Nicolaas Beetsstraat 2 in Gouda.Toegang vrij. Meer informatie: 06 41271456 of KeesVM1986@outlook.com

 

De aangekondigde avond met belangstellenden van 7 juni is helaas uitgesteld tot 11 oktober! Daarover volgt later meer info.

Gelegenheid tot meer informatie en kennismaking is er ook tijdens de open dag van de vrijmetselarij op 14 september.

 

Uitbreiding

In enkele andere steden is er inmiddels ook belangstelling voor de vrouwelijke vrijmetselarij. Wilt u weten of dat bij u in de buurt zo is, informeer via info@VmVnl.nl of vraag onze nieuwsbrief aan via secretariaat@vmvnl.nl

*Wilt u direct contact maken, gebruik dan het e-mailadres dat helemaal onderaan de pagina staat of bel 06 12469670.

*Kijk ook eens op de sites van:

www. Goudse-vrijmetselarij

www.vrijmetselarij.nl

www.droit-humain.org/paysbas

www.nggv.nl

www.ordevanweefsters.nl