Broederschap

Ontstaan

Diepgang

Symboliek

Inwijding

Vrouwen

Actueel

Aspecten

Wist u dat

Home

bij ons te koop!

Actueel

Werkgroep Assen

De werkgroep van Vrijmetselarij voor Vrouwen in Assen bestaat inmiddels uit acht leden, deze zomer zullen het er tien zijn. De werkgroep komt twee keer per maand bij elkaar in Assen en de meeste leden bezoeken ook bijeenkomsten in Gouda. Voorlichtingsbijeenkomsten geven de verwachting dat er steeds weer nieuwe vrouwen aan de deur zullen kloppen. In 2019 zal de groep 'Noorderlingen'dan ook verder groeien.

Informatie is te krijgen via wg.Assen@vmvnl.nl

Goudse zaken

De beleving van rituelen is een kenmerkende bijzonderheid voor de vrijmetselarij. De uitwisseling van gedachten volgt na de ervaring van een ritueel. Na twee eerdere succevolle avonden met belangstellenden waarin zij konden beleven wat een ritueel kan doen, organiseren wij op 7 juni weer zo'n bijeenkomst. Na afloop hopen we met elkaar in gesprek te gaan en beantwoorden we informatieve vragen. Deur open om 19.30, aanvang 20.00 uur.

Voor vrijdagavond 7 juni graag aanmelden via het secretariaat.

Uitbreiding

In enkele andere steden is er inmiddels ook belangstelling voor de vrouwelijke vrijmetselarij. Wilt u weten of dat bij u in de buurt zo is, informeer via info@VmVnl.nl of vraag onze nieuwsbrief aan via secretariaat@vmvnl.nl

*Wilt u direct contact maken, gebruik dan het e-mailadres dat helemaal onderaan de pagina staat of bel 06 12469670.

*Kijk ook eens op de sites van:

www. Goudse-vrijmetselarij

www.vrijmetselarij.nl

www.droit-humain.org/paysbas

www.nggv.nl

www.ordevanweefsters.nl