Broederschap

Ontstaan

Diepgang

Symboliek

Inwijding

Vrouwen

Actueel

Aspecten

Wist u dat

Home

bij ons te koop!

Actueel

Werkgroep Assen

De werkgroep van Vrijmetselarij voor Vrouwen in Assen bestaat inmiddels uit zeven Leerling-vrijmetselaren, allen lid van Loge De Waterspiegel. De werkgroep komt twee keer per maand bij elkaar in Assen en de meeste leden bezoeken ook bijeenkomsten in Gouda. Voorlichtingsbijeenkomsten geven de verwachting dat er steeds weer nieuwe vrouwen aan de deur zullen kloppen. In 2019 zal de groep 'Noorderlingen'dan ook verder groeien.

Informatie is te krijgen via wg.Assen@vmvnl.nl

Goudse zaken

De beleving van rituelen is een kenmerkende bijzonderheid voor de vrijmetselarij. De uitwisseling van gedachten volgt pas na de ervaring van een rituaal. Op 21 september bleek dat weer eens.Toen hield Loge De Waterspiegel een rituele avond voor belangstellende vrouwen. Die stond in het teken van de herfst. Dit ritueel bleek zodanig indruk te maken dat het even heel stil bleef.

De volgende RITUELE AVOND voor belangstellenden in Gouda zal zijn op vrijdag 11 januari. Het thema is dan: Midwinter. Natuurlijk is er ook weer gelegenheid tot verder gesprek. Aanmelding wordt op prijs gesteld: secretariaat@vmvnl.nl

*Wilt u contact maken, gebruik dan het e-mailadres dat helemaal onderaan de pagina staat of bel 06 12469670. Of vraag onze nieuwsbrief aan.

*Kijk ook eens op de sites van:

www. Goudse-vrijmetselarij

www.vrijmetselarij.nl

www.droit-humain.org/paysbas

www.nggv.nl

www.ordevanweefsters.nl