Broederschap

Ontstaan

Diepgang

Symboliek

Inwijding

Vrouwen

Actueel

Aspecten

Wist u dat

Home

Actueel

Vrijmetselarij voor Vrouwen Nederland breidt uit. De werkgroep Assen is bezig zich van een groep belangstellende vrouwen om te vormen tot beginnende vrijmetselaren. Binnen afzienbare tijd vindt u hier een bericht hoe u er kennis kunt komen maken.

OPEN DAG

De Dag van de Vrijmetselarij is dit jaar op zaterdag 8 september. De meeste logegebouwen zullen dan hun deuren openen voor belangstellenden. Met informatie, expositie, rondleiding, infomateriaal en/of een impressie van hoe vrijmetselaren werken. De toegang is dan vrij, iedereen kan binnenlopen. Er zijn ook vrijmetselaren aanwezig om persoonlijk aan te spreken. Ook wij doen daaraan mee, zijn in persoon en/of met folders aanwezig in Assen en Gouda, mogelijk ook in andere plaatsen.

RITUELE AVOND voor belangstellenden

Op vrijdagavond 21 september, de dag dat de herfst begint, houden wij als vrouwenloge in Gouda een speciale avond voor geinteresseerden die eens een indruk willen krijgen van een ritueel. Dit zal deze keer geinspireerd zijn op de herfst-equinox. Aanmelden stellen we zeer op prijs, zodat we u kunnen laten weten hoe laat we beginnen.

*Wilt u contact maken, gebruik dan het e-mailadres dat helemaal onderaan de pagina staat of bel 06 12469670. Of vraag onze nieuwsbrief aan.

*Kijk ook eens op de sites van:

www. Goudse-vrijmetselarij

www.vrijmetselarij.nl

www.droit-humain.org/paysbas

www.nggv.nl

www.ordevanweefsters.nl